Alajärven Rengashuolto Oy
Huoltolaskuri - uusinta uutta Suomessa!
Meillä huollon varaaminen on nyt helppoa ja nopeaa!

Huoltolaskurin avulla saat välittömästi hinta-arvion huollon hinnasta ja voit varata samalla myös huoltoajan. Täytä vain rekisterinumerosi ja ajokilometrit, niin saat autollesi huoltohinnan.TopRight
NaviTemp Tervetuloa Alajärven Rengashuollon kotisivuille Yritysesittelymme Rengaspalvelumme Vanteet Muut edustamamme tuotteet Korjaamo- ja varaosapalvelumme Varaa autollesi huoltoaika! Tee löytöjä automyynnistämme! Ota yhetyttä ja kysy lisätietoja Tutustu Neste Alajärven kotisivuihin NaviRight
NaviBottom
TablEmpty
Autosi hyvinvointi on meille kunnia-asia - jo vuodesta 2005 lähtien! Seuraa meitä Facebookissa! Seuraa meitä Twitterissä Seuraa meitä Instagramissa!
 
 
 
Klikkaa ja lue juttu meistä!
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
Tiesithän, että olemme sinua ja autoasi varten. Halusitpa sitten uudet renkaat, vanteet tai autosi kaipaa huoltopalveluja niin me hoidamme sen.

Sinua palvelee iloinen ja ennen kaikkea ammattitaitoinen joukko alansa huippuammattilaisia.

Haluamme auttaa sinua tekemään vain oikeita valintoja autoasi ajatellen. Rengas- varaosa- ja huoltoasioissa on tärkeää kääntyä ammattilaisen puoleen. Laajasta varasto valikoimastamme löydät taatusti oikeanlaiset renkaat ja laadukkaat varaosat, joiden hinta on myös erittäin kilpailukykyinen muihin liikkeisiin verrattuna. Hoidamme autosi huoltopalvelut niin pienistä pikahuolloista laajempiin kokonaisuuksiin saakka.

Meiltä kaikki varaosat ja tarvikkeet mitä autosi tarvitsee!

Renkaat, vanteet, mp-renkaat, 4x4 renkaat, autohuoltopalvelut, rallirenkaat, kuorma-autonrenkaat, traktorinrenkaat sekä moottorin optimointipalveluihin!

Yrityksemme historiaa

Vuodesta 2005 olemme palvelleet autoilijoita Alajärvellä sijaitsevassa toimipisteessämme. Alkuvaiheessa suuntasimme tuotteemme ja palvelumme pääsääntöisesti moottoriurheilua harrastaville asiakkaille kunnes vuonna 2006 halusimme kehittää kokonaisuutta sekä palvella kaikkia autoilijoita.

Nykyisin pääpaino on vanteissa, renkaissa ja varaosissa niin henkilö-, paketti- ja maastoautoihin sekä raskaaseen kalustoon. Lisäksi kauttamme saat lukuisia autonhuoltopalveluja autosi merkkiin, ikään ja kuntoon katsomatta. Olemme investoineen paljon autosi huoltokalustoon. Uusilla ja ajanmukaisilla laitteilla varmistamme parhaan mahdollisen tuloksen ilman kompromisseja.

Johtuen erinomaisista yhteistyökumppaneista, edustamamme varaosa- rengas- ja vannevalikoima on laaja Varastomme kattava valikoima vanteita ja valikoimat ovat aina keväisin parhaimmillaan kun uudet mallit saapuvat varastoon.

Rengasvalikoimamme kattaa useita merkkejä ja malleja mm. Bridgestone, Michelin, Continental, Dayton, Kormoran, Nokia renkaat, Hankook, Firestone, BF Goodrich, Hercules jne. Vanne toimittajien sivuja joista löytyy valikoima. www.erikoisvanteet.fi, www.rautamo.fi,www.koivunen.fi.

Edullisesta hintatasosta ja toimivasta asiakaspalvelusta johtuen meillä on asiakkaita ympäri Suomen!

Uudet renkaat rullaa rahoituksella!
 
     
TablEmpty
Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja!