Alajärven Rengashuolto Oy
Huoltolaskuri - uusinta uutta Suomessa!
Meillä huollon varaaminen on nyt helppoa ja nopeaa!

Huoltolaskurin avulla saat välittömästi hinta-arvion huollon hinnasta ja voit varata samalla myös huoltoajan. Täytä vain rekisterinumerosi ja ajokilometrit, niin saat autollesi huoltohinnan.TopRight
NaviTemp Tervetuloa Alajärven Rengashuollon kotisivuille Yritysesittelymme Rengaspalvelumme Vanteet Muut edustamamme tuotteet Korjaamo- ja varaosapalvelumme Varaa autollesi huoltoaika! Tee löytöjä automyynnistämme! Ota yhetyttä ja kysy lisätietoja Tutustu Neste Alajärven kotisivuihin NaviRight
NaviBottom
TablEmpty
Tervetuloa Autosi todellisen huoltoasiantuntijan kotisivuille! Seuraa meitä Facebookissa! Seuraa meitä Twitterissä Seuraa meitä Instagramissa!
 
 
 
Highslide JS
 
 

HUOLTO JA RENGASMYYNTI TOIMII NYT NESTE ALAJÄRVEN TILOISSASSA.

Alajärven Rengashuolto on laajentanut ja keskittänyt liiketoimintojaan Alajärven Nesteen yhteyteen jonne muutimme kesäkuussa 2017. Olemme palvelleet Alajärveläisiä ja lähikuntien asiakkaitamme vuodesta 2005 lähtien. Monipuolistuneen ja laajentuneen toiminnan johdosta haluamme palvella asiakkaitamme nyt entistä paremmin.

 

TIESITHÄN ETTÄ HUOLLOISTA JA RENGAS/VANNE OSTOISTA SAA K-PLUSSA PISTEITÄ.

FirstStop Erämaksulla nyt huollot, renkaat, vanteet yms!

Renkaat, vanteet, autonhuolto- ja korjauspalvelut sekä kaikki muut yrityksemme palvelut on nyt mahdollista saada erämaksulla!

Tekemillesi ostoksille saat ostopäivästä 3-12kk maksuaikaa aina 4000€ saakka! HUOM! Vaatii luottopäätöksen.Autofit Ajoturva

Auton tekninen vika tai ulosajo - autamme sinua missä tahansa ympäri vuorokauden. Autofit Ajoturvan asiakkaana apu on sinulle täysin ilmaista. Palvelussa ei ole omavastuuta. Maksat vain mahdollisista tarvikkeista (esim uusi akku tai polttoaineen tuonti). Sinun ei tarvitse huolehtia palvelun kustannuksista eikä vakuutusehdoista, koska saat avun tilanteissa, joita auton kasko- tai palveluvakuutuksesi ei yleensä korvaa

Tällaisia tilanteita ovat:
- Auton hinaus kotipihasta tai esim. kesämökiltä
- Rengasrikko
- Avainten jääminen lukittuun autoon
- Polttoaineen loppuminen kesken matkan
- Auton juuttuminen lumeen
- Apukäynnistys akun tyhjentyessä
- Korjatun auton toimitus kotipaikkakunnalle

Ajoturva on tarkoitettu kaikille enintään 15 vuotta vanhoille, yksityiskäytössä oleville henkilö- ja pakettiautoille (alle 3500kg).

Autofit Ajoturva -palvelun voit hankkia samalla, kun asioit Autofit-korjaamossa. Palvelu voidaan aktivoida paikan päällä ja saat sen vaikka heti käyttöösi.

TUO AUTOSI MÄÄRÄAIKAISHUOLTOON NIIN SAAT AJOTURVEN VUODEKSI VELOITUKSETTA.


UUSIEN RENGASTOIMITTAJIEN KAUTTA SAAMME NYT LÄHES KAIKKI RENGASMERKIT TODELLA OIKEAAN HINTAAN. KYSY TARJOUSTA.MERKKEJÄ JOITA SAAMME: AUTOGRIP, AVON, BARUM, BRIDGESTONE, CONTINENTAL, DOUBLESTAR, DOUBLECOIN, DEBICA, DUNLOP, FIRESTONE, FALKEN, FULDA, GISLADEV, BF GOODRICH, GOODYEAR, HANKOOK, KLEBER, KUMHO, LINGLONG, MAXXIS, MILESTONE, METEOR, MICHELIN, MARSHAL, NANKANG, NOKIA, NEXEN, PIRELLI, SAVA, LANDSAIL, SEMPERIT, SPORTIVA, UNIROYAL, VREDESTEIN, YOKOHAMA JNE.

WEBASTO ASENNUKSET, HUOLLOT JA KORJAUKSET!
HUOM HUOM! Klikkaa tästä ja lue miten autoilijat eivät tunne oikeuksiaan autohuollossa!


Olemme mukana OptimoiAutosi.fi ketjussa joka on erikoistunut ajoneuvojen moottorioptimointeihin.

Optimoinnin hinta lähes kaikkiin OBD-portin kautta ohjelmoitaviin henkilöautoihin on 490 Euroa.

Optimoinnin vaikutus ajoneuvoosi:
• Säästöä polttoaineenkulutukseen
• Moottorin vääntöalue paranee
• Vähemmän vaihteiden vaihtoa
• Parempi kierrosherkkyys
• Kiihtyvyys paranee
• Ohitustilanteet helpottuvat
• Ajomukavuus paranee huomattavasti

Optimoinnillamme on 100% tyytyväisyystakuu!

Tarjoamme myös räätälöityjä ohjelmistoja asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Highslide JS Highslide JS Highslide JS
Highslide JS Highslide JS Highslide JS


MEILTÄ SAA KAIKKI KORJAAMOPALVELUT. JAKOPÄÄ- JA KYTKINREMONTIT, VETOKOUKKU- JA KYTKIN ASENNUKSET, AUTOMAATTI- JA MANUAALI VAIHTEISTON ÖLJYNVAIHDOT, ILMASTOINTIHUOLLOT JNE.!

TIESITKÖ ETTÄ OLEMME MYÖS VARAOSALIIKE. KAUTTAMME SAAT KAIKKI VARAOSAT KAIKKIIN MERKKEIHIN. TERVETULOA TUTUSTUMAAN. Olemme ottaneet käyttöön aputoiminimen ALAJÄRVEN VARAOSA.

Kuulumme Autofit -korjaamoketjuun ja sen myötä olemme kaikkien automerkkien merkkikorjaamo. Saat meiltä kaikki varaosat kaikkiin automerkkeihin - iästä katsomatta!

Tiesithän, että alkuperäinen takuu säilyy?

Meillä Autofitissä palvelun korkea laatu ja asioinnin vaivattomuus on kunnia-asia.
Tästä huolehtii koulutettu ja ammattitaitoinen henkilökunta, joka on erikoistunut kaikkiin automerkkeihin.

Autofit huoltaa ja korjaa kaikenikäiset autot merkistä riippumatta, ja uusien autojen valmistajan antama takuu säilyy. Autofit antaa myös omalle työlleen ja käyttämilleen alkuperäistä vastaaville varaosille takuun.

Tee ostokset nyt Autofit tililuotolla tai First Stop erämaksulla!

Kun teet ostoksesi Resurs Bankin luotolla tai First Stop erämaksulla, et maksa ostoksen yhteydessä mitään vaan lasku lähetetään sinulle kotiin. Kun lasku on toimitettu kotiisi, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon, jos et halua maksaa koko ostosta pois saman tien.

Kysy lisätietoja 044 558 5634

TERVETULOA LUOTETTAVILLE VARAOSAKAUPOILLE!
 
     
TablEmpty
Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja!